XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Groene thee Walnoot

3.95
Samenstelling: Groene thee China Sencha, Krokante stukjes hazelnoot, gezoete stukjes ananas, cocosschaafsel, walnoot en amandelvlokjes. Verkrijgbaar vanaf 100 gram. Prijs per 100 gram.

Letterborstel

1.50
Hand/ nagelborstel met letter-deco. Verkrijgbaar in alle letters van het alfabet ( X en Q uitgezonderd) Bij uw bestelling graag aangeven per mail welke letter(s) u wenst.

Ayurveda kruidenthee Terra Tulsi Orange Ginger

4.20
Samenstelling: Tulsikruiden, appelstukjes, sinaasappel pel, groene rooibos, natuurlijk aroma, rode peper, cardamom, kaneel. Bereiding: 1 theelepel/ kop, kokend water; 5- 6 minuten laten trekken. Verkrijgbaar vanaf 100 gram. Prijs per 100 gram.

Saval compositum

12.00
Te gebruiken bij keelpijn, heesheid of een opkomende verkoudheid. Ook als gorgel drankje te gebruiken na zingen. De mondholte spoelen met Saval ontsmet en werkt positief op de kwaliteit van het tandslijmvlies. Bevat : echte salie, valkruid, herderstasje, rode zonnehoed, grote weegbree. 30 ml Tenzij anders aanbevolen 3 x daags 20 druppels innemen in water. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

Nagelborstel “Peer”

2.50
Nagelborstel in peervorm. Afmeting: ca. 6 x 8 cm. Ook verkrijgbaar in blad- en schildpadvorm.

Theepot met harten

30.95
Theepot gemaakt van diamantporselein, met hartdeco. Inhoud ca. 1 liter. Vaatwasser en magnetron geschikt. Geschikt voor levensmiddelen en vrij van zware metalen. Ook geschikt voor veganisten; bevat geen beenderas.

Water Violet

29.95
Deze Zwitserse bergkruid remedie maakt opener, contactvriendelijker, gezelliger en bouwt innerlijke afstanden en blokkades naar medemensen af. Werkt actief tegen isolement en vereenzaming, ook bij contact-stoornissen bij kinderen. Helpt ook om overdreven arrogantie en trots af te bouwen. 30 ml.

(Parfum)verstuiver met vogeldeco: Duif

16.95
(Parfum)verstuiver met vogeldeco Duif : de platte, ronde vorm is gemaakt van wit glas en voorzien van een goudkleurige verstuiver. De verstuiver is gedecoreerd met een gestyleerde duif en oranje bloemen in een lichtoranje omlijsting. Hoogte ca. 12 centimeter. Breedte ca. 9 centimeter. De ivoorkleurige balg heeft een sierkwast.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Olijfolie-kan Wit

19.95
Olijfolie- kan van Italiaans keramiek met speciale “old fashioned” behandeling. Wit. Hoogte ca. 18 cm.

Theepot rood/wit gestreept

22.95
Theepot van diamant porselein met fijne rood/witte belijning. Inhoud ca. 1 liter. Hoogte ca. 15 centimeter. Vaatwasmachine en magnetron bestendig. Geschikt voor veganistenl; bevat geen beenderas.

Verstuiver met bloemdeco en zilverkleurige dop

29.50
Verstuiver met bloemdeco en zilverkleurige dop, gemaakt van melkglas. Totale hoogte (inclusief dop) ca. 12 centimeter.

Olijf-olie kan groen

19.95
Een olijfolie-kan van Italiaanse keramiek met speciale “old fashioned” behandeling. Olijfgroen. Hoogte ca. 18 cm.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

Hoestsiroop Suikervrij

16.95
Suikervrije hoestsiroop van Valeria Serratura vormt een weldaad voor de keel. De hoestprikkel wordt gedempt en keelpijn wordt verzacht. Geschikt voor kinderen en volwassenen. 200 ml.

Groene thee Bio Jasmin Huang di Cha

9.25
Groene thee Jasmijn van gecertificeerde biologische aanplant. Bereiding: 1 theelepel per kop; water 70 graden Celsius; 2 minuten laten trekken. Verkrijgbaar vanaf 100 gram. Prijs per 100 gram.

Kruidenthee Insel der Harmonie

4.35
Kruidenthee Insel der Harmonie heeft als samenstelling o.a.: Appelstukjes, rooibos, gemberstukjes, kaneel, venkelkamillebloesem, sinaasappelschil, kruidnagel, zwarte peper, cardamom. Allen van biologische oorsprong. Verkrijgbaar vanaf 100 gram. Prijs per 100 gram.

Shampoo tegen roos en haaruitval

15.20
Van de specifieke problemen van de hoofdhuid voert een versnelde vorming van de hoornlaag, m.a.w. roosvorming, de ranglijst aan. Een buitengewoon huidvriendelijke en toch zeer effectieve shampoo-emulsie is het antwoord van Valeria Serratura op het roos en haaruitval probleem. De shampoo bevat o.a. een kastanje extract en Vitamine F. Het gebruik vraagt niet meer dan het licht inmasseren van de hoofdhuid en het na enige minuten lauwwarm naspoelen. 200ml.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Walnut

29.95
Zwitsers bergkruid Walnut is een geschikt middel voor afweer en innerlijke stabiliteit. Het helpt om zich af te schermen voor invloeden van buiten, vooral wanneer men een nieuw leven begint. De waarneming wordt versterkt. Helpt oude grenzen en beperkingen op te hebben en vergemakkelijkt de aanpassing. Indicaties kunnen zijn: Snel beïnvloedbaar zijn, goedgelovigheid, persoonlijke crises, labiliteit en grote levensveranderingen. 30 ml.

Brocante notitieboek met kasteelbeslag

11.95
Royaal aantekenboek met houten omslag, brocante,  geschikt voor bijvoorbeeld recepties of voor het noteren van recepten.

Heather

29.95
Heidekraut of Heather geldt als een middel tegen geldingsdrang. Het helpt bij de opbouw van voldoende eigenwaarde en zorgt voor afname van een minderwaardigheidsgevoel. indicaties zijn: Egocentrisme, opschepperij, ijdelheid, angst om alleen te zijn en teveel bezig zijn met zichzelf. 30ml.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Letterborstel

1.50
Hand/ nagelborstel met letter-deco. Verkrijgbaar in alle letters van het alfabet ( X en Q uitgezonderd) Bij uw bestelling graag aangeven per mail welke letter(s) u wenst.

Marseillezeep kubus 200gr. ongeparfumeerd- naturel

2.45
Zeep bereid volgens traditioneel recept die de natuurlijke zuurgraad van de huid, ook bij intensief wassen, niet aantast en dus geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en voor de tere huid van de allerkleinsten. Hier kunnen we echt van de ouderwetse zeep spreken, zowel in vorm als in samenstelling, daar hier ook geen parfumering aan te pas komt. Overigens zijn de gebruikte geuren in de stukken van 100 en 250 gram afkomstig van etherische olie- concentraten.

Nagelborstel Blad

2.50
Nagelborstel in bladvorm. Formaat: ca. 7 x 8 cm. Ook verkrijgbaar in peer- en schildpadvorm

Nagelborstel “Peer”

2.50
Nagelborstel in peervorm. Afmeting: ca. 6 x 8 cm. Ook verkrijgbaar in blad- en schildpadvorm.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL