XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Nagelborstel Blad

2.50
Nagelborstel in bladvorm. Formaat: ca. 7 x 8 cm. Ook verkrijgbaar in peer- en schildpadvorm

Kookboek standaard

29.95
Kookboek standaard: Zware uitvoering in donkergroen metaal. In de vorm van een boom. Afmeting: Plateau ca. 23 centimeter breed en ca. 16 centimeter hoog. Het plateau is verstelbaar in ligging. Totale hoogte ca. 26 centimeter.

Theepot Hert

26.50
Theepot Hert is gemaakt van aardewerk. De voorstelling van een hertje met roze shawl staat in een medaillon. De achtergrond is rood met witte stippen. Deksel, tuit en handvat zijn lichtblauw. Inhoud ca. 1,5 L. Afmeting: Hoogte ca. 15 centimeter. Breedte (inclusief tuit en handvat) ca. 26 centimeter.  

Zonnebrandcrème

12.65
Zonnebrandcrème is een vochtregulerende en rustgevende crème voor de huid. Door zijn samenstelling functioneert deze crème tevens als een natuurlijke UV filter. Gebruik is mogelijk zowel bij het zonnebaden in de natuur als op de zonnebank.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

Fles met grip

4.95
Fles met grip; gemaakt van glas in strak design. Voorzien van kurk. Hoogte ca.22 centimeter Inhoud ca. 0,5 liter. Gewicht ca. 440 gram

Theedoek Pots and Cups

5.95
Theedoek 50% linnen- 50% katoen met kop en schotel/ theepot motieven in lichte beige/grijze kleurstelling. Afmeting: 70 x 50 centimeter.

Rooibos thee Rooi Chai

4.50
Rooibos thee Rooi Chai heeft als samenstelling o.a.: rooibos, kaneel, kruidnagel, kardamom, zwarte peper en gember. Verkrijgbaar vanaf 100 gram. Prijs per 100 gram.  

Honeysuckle

29.95
Zwitsers bergkruid Honeysuckle is aan te bevelen bij: voortdurende hang naar nostalgie, leven in het verleden. Het wekt interesse op voor de realiteit en de huidige tijd, zonder dat de banden met het verleden verbreken. Leren van vroegere ervaringen maar er niet obsessief mee bezig zijn. Helpt het verleden los te laten maar niet om te vergeten. Ook effectief bij rouw, weemoed en heimwee; vluchten uit de realiteit en gebrek aan interesse in het heden. 30 ml.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Heather

29.95
Heidekraut of Heather geldt als een middel tegen geldingsdrang. Het helpt bij de opbouw van voldoende eigenwaarde en zorgt voor afname van een minderwaardigheidsgevoel. indicaties zijn: Egocentrisme, opschepperij, ijdelheid, angst om alleen te zijn en teveel bezig zijn met zichzelf. 30ml.

Dispenser met blauwe bloemen

19.50
Dispenser met blauwe bloemen: Witte glazen dispenser met een decoratie van (licht)blauwe bloemen met groene blaadjes. De dispenserpomp is wit met een goudkleurige ring. Hoogte ca. 15 centimeter.

1001 Nacht thee

3.70
1001 nacht thee: Een theemelange van zwarte en groene thee met jasmijn, zonnebloem- en rozenblaadjes. Verkrijgbaar vanaf 100 gram. Prijs
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

Kruidenthee Night Silence

4.30
Een kruidenthee ter bevordering van de nachtrust. Samenstelling naar eigen recept met o.a. lavendel, hop en valeriaan. Verkrijgbaar vanaf 1oo gram. Prijs per 100 gram.  

Kruidenthee Geurige Schat van Sichuan

4.25
Kruidenthee Geurige Schat van Sichuan heeft als samenstelling: Citroengras, venkel,zwarte bes blaadjes, appel stukjes, kaneel, gember stukjes, kruidnagel, sinaasappel schil,

Metalen dienblad met brocante touch Druivenrank

41.50
Metalen dienblad met brocante touch, voorzien van  een weelderige versiering van een druivenrank met daaraan hangend drie druiventrossen. De rand

Marseillezeep 250gr. geparfumeerd -JASMIJN- Jasmin

4.25
Marseillezeep bereid volgens traditioneel recept die de natuurlijke zuurgraad van de huid, ook bij intensief wassen, niet aantast en dus geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en voor de huid van de allerkleinsten. De gebruikte geuren in de stukken van 100 en 250 gram zijn afkomstig van etherische olie- concentraten.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Theepot Drentsche Patrijshond

85.00
Theepot gemaakt van Harlinger aardewerk met decoratie van een Drentsche Patrijshond. Voor de echte hondenliefhebber! Inhoud ca. 1 liter.

Marseillezeep kubus 400gr. ongeparfumeerd- naturel

3.40
Zeep bereid volgens traditioneel recept die de natuurlijke zuurgraad van de huid, ook hij intensief wassen, niet aantast en dus geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en voor de tere huid van de allerkleinsten. Hier kunnen we echt van de ouderwetse zeep spreken, zowel in vorm als in samenstelling, daar hier ook geen parfumering aan te pas komt. Overigens zijn de gebruikte geuren in de stukken van 100 en 250 gram afkomstig van etherische olie- concentraten.

Cerato

29.95
Zwitsers bergkruid Cerato is aan te bevelen bij onzelfstandigheid, radeloosheid, onzekerheid en moeilijkheden om een eigen oordeel te vormen. Bevorderd het volwassen worden. 30ml.

Witte Thee Champagne Cassis

5.50
Witte thee Champagne Cassis heeft een frisse, fruitige smaak met het sprankelende karakter van champagne. Ingrediënteno.a. : Witte thee, citroengras, zwarte- en rode bessen, rozenbloesem. Verkrijgbaar vanaf 100 gram. Prijs per 100 gram.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Letterborstel

1.50
Hand/ nagelborstel met letter-deco. Verkrijgbaar in alle letters van het alfabet ( X en Q uitgezonderd) Bij uw bestelling graag aangeven per mail welke letter(s) u wenst.

Marseillezeep kubus 200gr. ongeparfumeerd- naturel

2.45
Zeep bereid volgens traditioneel recept die de natuurlijke zuurgraad van de huid, ook bij intensief wassen, niet aantast en dus geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en voor de tere huid van de allerkleinsten. Hier kunnen we echt van de ouderwetse zeep spreken, zowel in vorm als in samenstelling, daar hier ook geen parfumering aan te pas komt. Overigens zijn de gebruikte geuren in de stukken van 100 en 250 gram afkomstig van etherische olie- concentraten.

Nagelborstel Blad

2.50
Nagelborstel in bladvorm. Formaat: ca. 7 x 8 cm. Ook verkrijgbaar in peer- en schildpadvorm

Nagelborstel “Peer”

2.50
Nagelborstel in peervorm. Afmeting: ca. 6 x 8 cm. Ook verkrijgbaar in blad- en schildpadvorm.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL