WOOCOMMERCE

FEATURED PRODUCTS

Products marked as featured in admin panel

Groene metalen kikkerbol

16.95
Gezellige reuzenmok van diamantporselein met design van gele rozen. Hoogte 13 centimeter. Doorsnede bovenkant 10,5 centimeter; doorsnede onderkant 8 centimeter. Inhoud ca. 0,8 L. Dus deze Valeria mok is geschikt voor een megaslok! Vaatwasmachine- en magnetron bestendig.

Huidtonic

8.25
De samenstelling berust evenals alle producten van Valeria Serratura op natuurlijke middelen. Na het gebruik van de reinigingsmelk geeft de huidtonic een verfrissende werking. De tonic werkt diep zuiverend op porieën en talgklieren. 125ml.

Mokkenset Zomerfruit

21.80
Royale thee mok van porselein, hoog model. Met zomerfruit deco. Hoogte ca. 11 centimeter. Doorsnede bovenkant ca. 10 centimeter. Set van 2 stuks.

Olijfolie-kan -OKERGEEL-

19.95
Olijfolie- kan van Italiaanse keramiek met speciale "old fashioned" behandeling. Okergeel. Hoogte ca. 18 cm.

Olijfolie-kan Wit

19.95
Olijfolie- kan van Italiaans keramiek met speciale “old fashioned” behandeling. Wit. Hoogte ca. 18 cm.

Ontsmettende kruidencrèmezeep literfles

17.95
Een milde, huidvriendelijke zeep met rozemarijn en kamille. Droogt de huid niet uit maar laat deze aangenaam zacht. Bevat uitsluitend natuurlijke kleurstoffen en is biologisch afbreekbaar, dus milieuvriendelijk. Deze zeep is een uitkomst voor mensen met handintensieve beroepen en voor degenen aan wie het gebruik van bad(schuim) producten valt te ontraden. De vloeibare kruidenzeep van Valeria Serratura is verkrijgbaar in een pompflacon van 300ml en in een navul literfles.

Ovale badborstel met licht gebogen steel

8.95
Ovale badborstel met licht gebogen steel. De borstel is afneembaar, dus ook op zich te gebruiken zonder steel. De lengte is ca 42 cm. Handig in bad of onder de douche.

Pompoenspons wit op donkere hart noppenborstel

7.95
Pompoenspons wit, op donkere hart noppenborstel. Ook verkrijgbaar in donkere spons met naturel hart noppenborstel combinatie.

To mark a product as featured go to Dashboard > Products. Find the product you would like to feature and click the Featured Star.